Graag stellen wij ons aan u voor.

Wij zijn Monique en Tineke van Drankenspeciaalzaak HorstHuis te Rijssen.

In april 2015 zijn wij gestart met onze winkel in het centrum van Rijssen.

Drankenspeciaalzaak HorstHuis heeft voor iedereen het geschikte kerstgeschenk. De tijd van de standaard kerstgeschenken is echt voorbij. Het mag best wat persoonlijker zijn.

Kerstgeschenken zijn ook uitermate geschikt voor uw relatiebeheer. Bestaande relaties kunnen het echt waarderen als u rond de kersttijd aan hen denkt en nieuwe relaties zijn blij verrast als het nieuwe contact op deze wijze beloond wordt.

Wij bieden de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toe te voegen aan zo’n beetje al onze kerstgeschenken.

Een fles wijn geven als geschenk is leuk, maar in een mooie verpakking met beschrijving van de wijn en als het dan ook nog een echt bijzondere wijn is, is nog leuker.

Denk bij kerstgeschenken ook eens aan ons uitgebreide assortiment aan manden, brood en hapjesplanken gevuld met wijn, likeur en lekkernijen of een bijzondere wijnkist compleet met decanteerkaraf.

Al onze artikelen kunnen als kerstgeschenk gegeven worden. Dus of u nu de cocktailshaker-set wilt geven of een prachtige wijn of whisky karaf, we kunnen alles als kerstgeschenk voor u inpakken.

Graag nodigen wij u uit om onze winkel te bezoeken, waarbij u zelf kunt aanschouwen waar onze specialiteiten liggen of om eventueel zelf uw pakket samen te stellen, uiteraard met de mogelijkheid om e.e.a te proeven.

Wij zien u graag,

Met proostende groet,

Monique Woesthuis

Tineke Horst