HorstHuis is dé bierspeciaalzaak in Rijssen

Een klein overzicht van de bieren in het assortiment van dé bierspeciaalzaak in Rijssen
Een klein overzicht van de bieren in het assortiment van dé bierspeciaalzaak in Rijssen

Sinds 9 april 2015 is HorstHuis de bierspeciaalzaak in Rijssen. U heeft bij ons altijd een ruime keuze. Daarbij leveren wij graag uw speciaalbiertje op verzoek. Aangezien het assortiment in onze bierspeciaalzaak erg dynamisch is kunnen wij u altijd een nieuw bier aanbieden. Hebben wij uw favoriete speciaalbier niet op voorraad, of wilt u een nieuw bier proberen dat nog niet is opgenomen in ons assortiment willen wij u graag verzoeken contact met ons op te nemen, op deze manier doen wij ons best zo goed mogelijk aan al uw specifieke behoeften te voldoen!

Nederlandse ambacht, bij ons in de schappen

Dat het speciaalbier in zowel Nederland als in de rest van de wereld aan het exploderen is, weet u vast al. Gelukkig hebben wij direct contact met veel van de brouwers die hun brouwsel op de Nederlandse markt afzetten. Of het nu gaat om een Dubbel, Trippel, IPA, Saison of Weizen, bij ons zit u zeker goed!

Bierspeciaalzaak in Rijssen, aanbod impressie

Proeverijen door de bierspeciaalzaak in Rijssen

HorstHuis organiseert regelmatig evenementen en proeverijen in samenwerking met andere lokale bedrijven en brouwers uit heel het land. Graag nodigen wij u eens uit om te komen genieten tijdens één van deze proeverijen, misschien komt u hier wel uw nieuwe favoriete bier tegen! Ook kun u zich laten informeren door de aanwezige brouwers van de bieren.

Blijf op de hoogte van onze events

Contact opnemen HorstHuis

Heeft u een vraag over onze bieren, ons aanbod, of een evenementvoorstel? Graag komen wij met u in contact om vrijblijvend te brainstormen, of om u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact met ons op