Bestel bij ons de fustjes en krijg deze BLADE te leen

Geschikt voor Heineken, Heineken 0.0, speciaalbier van Affligem, Brand IPA, Bierra Moretti en Sol.

De Heineken BLADE
De Heineken BLADE

Iedereen kan tappen met BLADE. En dankzij z’n formaat en gewicht kan de biertap overal komen waar een stopcontact is. Bovendien past de BLADE dankzij z’n prachtige design in elk interieur. Een professionele biertap. En dat zonder onderhoud, reiniging of externe koolzuurtanks.

Een extra service in je lunchroom, een gangmaker op je bedrijfsfeest, een uitbreiding van de drankenkaart in je café, de ideale biertap voor thuis, een professionele tap op je strandfeest, een omzetboost voor je sportkantine…. Eigenlijk kan elke locatie genieten van de voordelen van BLADE.

Iedereen kan tappen met BLADE. En dankzij z’n formaat en gewicht kan de biertap overal komen waar een stopcontact is. Bovendien past de BLADE dankzij z’n prachtige design in elk interieur. Het is dus niet zo vreemd dat bijna elke onderneming en elke locatie kan profiteren van de BLADE.

De drankenkaart van BLADE

Afwisseling smaakt naar meer. Dus bied je klanten, gasten of collega’s eens iets anders aan. Een alcoholvrij bier, een speciaalbier, of een buitenlands bier. We breiden onze drankenkaart steeds verder uit. En een fust verwisselen is net zo makkelijk als tappen.

  • Heineken BLADE Fust
  • Heineken 0.0 BLADE Fust
  • Affligem Blond BLADE Fust
  • Birra Moretti BLADE Fust
  • Edelweiss BLADE Fust
  • Brand IPA BLADE Fust

Kom snel langs!