» » » Een zeer bijzondere wijn en spijs proeverij in samenwerking met Brasserie Stadsboerderij Rijssen.

Een zeer bijzondere wijn en spijs proeverij in samenwerking met Brasserie Stadsboerderij Rijssen.

Geplaatst in: Evenementen | 1

Woensdag 28 november aanstaande organiseren Tineke en Monique voor het eerst in samenwerking met wijnmaker Fabio Cascione van wijngoed Varvaglione en Brasserie Stadsboerderij Rijssen een Italiaanse wijn en spijsproeverij met lekkere hapjes en heerlijke bijpassende wijnen.

Op deze avond bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom om te proeven van de door de Stadsboerderij Rijssen bereidde hapjes, onder het genot  van de indrukwekkende wijnen van Wijnhuis Varvaglione.

Deze avond zal Fabio Cascione wijnmaker van dit wijnhuis aanwezig zijn om u alles over de wijngaard en de wijnen te vertellen. Hij zal deze avond in het Engels presenteren.

Het wijnhuis Varvaglione heeft tijdig ingezien dat het wijngebied Puglia unieke mogelijkheden heeft. Namelijk het bijzondere klimaat met telkens de nabijheid van de Middellandse zee, de vruchtbare bodem aar vooral de bijzondere druiven als de negroamaro, de primitivo en de verdeca. Het wijnhuis heeft in haar nieuwe kelder de moderne vinificatie-methodes geïntroduceerd. Ze weet het karakter van de individuele druivensoort te behouden en ondanks het warme Zuid-Italiaanse klimaat frisheid in zijn wijnen te bewaren en het alcoholpercentage in toom te houden.

Bereid u voor op een zeer smaakvolle, bijzondere ervaring van wijn en spijs.

 

De kosten voor deze avond bedragen: EUR 22,50

U kunt zich opgeven bij Drankenspeciaalzaak HorstHuis of bij Brasserie Stadsboerderij, Rijssen

Aanvang: 28 november 19.00 uur

Stadsboerderij, Grotestraat 27, 7461 KE Rijssen

Wees er snel bij want Vol is Vol.  

 1. Guido Backer
  | Beantwoorden

  Hallo dames,
  Kan ik nog 4 kaarten bestellen voor 28 november? Ik ben helaas nu ziek thuis, dus kan even niet langskomen. Kan ik er toch nog 4 reserveren, dan betaal en haal ik ze op wanneer ik weer in de gelegenheid ben.

  Graag hoor ik even van jullie.

  Groet,
  Guido

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *