Welkom bij drankenspeciaalzaak HorstHuis. Wij zijn gevestigd in de mooie winkelstad Rijssen.

Als speciaalzaak hebben wij een ruim assortiment waar wij trots op zijn en met onze kennis willen wij u graag helpen met het juiste advies.

De Excelsior wijnen uit Zuid Afrika, de Chileense wijnen van wijnhuis Tierra Alta, wijnen van domaine Lafage, dit is maar een kleine greep uit ons mooie assortiment.

Voor een mooie whisky bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een ruim assortiment en mocht u onverhoopt toch niet de whisky kunnen vinden die u graag wilt, kunnen wij deze wellicht voor u bestellen. Door zelfstandige inkoop kunnen wij direct inspelen op uw wensen en behoeften.

Ook het Nederlandse ambachtelijk gedistilleerd ontbreekt niet. Whisky‘s en Jenevers van de familie van Zuidam uit Baarle Hertog / Nassau zijn ruim vertegenwoordigd in onze winkel.

Op het gebied van speciaal bier hebt u bij ons een rijke keuze. Ook hier geldt dat wij graag het biertje leveren waar u om vraagt.

Zoekt u een cadeau en/of relatiegeschenk? Kom gerust bij ons binnen lopen. Wij hebben een royale keuze aan geschenken op voorraad staan maar maken ook graag samen met u een cadeau op maat.

Organiseert u een feestje? Wij denken graag met u mee!